ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După zeci de ani de impostură, securism și turnătorie - devoalate de CNSAS de abia după 17 de ani de la pseudo-căderea comunismului -, homosexualistul și krisnamurtistul Mircea Kivu, nume de cod „Mihai”, fost vicepreședinte al Fundației soroșiste pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), ulterior aprig ideolog USR-ist, a redevenit turnător, recte reclamagiu, de data aceasta la CNCD.

Potrivit fostului sociolog informator al Securității, Facultatea de Teologie Ortodoxă ar discrimina... comuniștii, probabil.

„Facultatea de Teologie Ortodoxă face parte din Universitatea București, adică din învățământul public de stat. Această facultate condiționează înscrierea la examenul de admitere de prezentarea certificatului de botez și a recomandării chiriarhului – adică de apartenență activă la cultul ortodox.

Nu știu ce crede rectorul UB despre aceasta, dar eu cred că este un caz clar de limitare a accesului la educație pe motive religioase, adică de discriminare.

Din acest motiv, am sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania,” a transmis fostul turnător ascuns în dulap timp de 27 de ani, pe pagina sa de Facebook. FOTO: