ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtarea măștilor, precum și alte măsuri preventive au fost din nou obligatorii în Casa Guvernului rus, din cauza creșterii sezoniere a răcelilor, gripei și a cazurilor de COVID, a declarat cabinetul de miniștri pentru TASS.

"Măsuri preventive suplimentare, inclusiv purtarea măștilor, sunt introduse temporar în incinta Casei Guvernului. Decizia a fost luată în urma unei creșteri sezoniere a infecțiilor virale respiratorii acute, a gripei și a COVID-19".

Cabinetul se așteaptă ca restricțiile temporare "să contribuie la menținerea unei situații epidemiologice favorabile".

Inițial, purtarea măștilor a devenit obligatorie în guvern la izbucnirea pandemiei, încă din 2020. Cu toate acestea, din luna aprilie a acestui an, purtarea măștilor și alte măsuri similare nu au mai fost obligatorii, ci au rămas recomandate.

Anterior, RBC a anunțat revenirea restricțiilor antiepidemice în Casa Guvernului. Potrivit grupului de presă, purtarea măștilor va fi introdusă acolo pe 18 septembrie, contactul față în față între membrii personalului va fi limitat și numărul de călătorii de lucru în străinătate și în țară va fi redus.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews