ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul filantrop și-a dat demisia din funcția de conducere în martie 2020, atunci când board-ul companiei a angajat o firmă de avocatură pentru a ancheta presupusa relație sexuală dintre Bill și o angajată a Microsoft. Relație care, deși nu a fost confirmată, a ridicat semne de întrebare.

Purtătorul de cuvânt al lui Bill Gates a afirmat că decizia de a se retrage de la conducerea Microsoft nu se datorează legăturii cu scandalul sexual. În schimb, a recunoscut că o astfel de aventură s-a petrecut în urmă cu 20 de ani, dar încheiată în condiții amicale.

„Microsoft a primit la sfârșitul anului 2019 o plângere potrivit căreia Bill Gatea a căutat să inițieze o legătură intimă cu o angajată a companiei, în anul 2000. Consiliul director a investigat cauza, ajutat de o firmă de avocatură. Pe durata anchetei, compania a oferit sprijin angajatei care a depus plângerea”, a declarat purtătorul de cuvânt, potrivit Smart Radio