ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul „Sfânta Împărăteasă Elena”, al doilea și cel mai nou din București dedicat femeilor aflate în criză de sarcină de către activiștii români pentru Viață, și-a deschis porțile duminică, în ziua sărbătoririi Sfinților Martiri Brâncoveni. Din cauza restricțiilor din starea de alertă, inaugurarea a avut loc în cadru restrâns, dar instituția dorește să compenseze acest lucru oferindu-le sponsorilor și celor interesați posibilitatea unei vizite ghidate, începând de luni, 17 august 2020, timp de o lună de zile.

„Zilnic, în perioada 17 aug. - 17 sept., Zilele Porților Deschise la Centrul „Sfânta Împărăteasă Elena”

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați sprijinit în această perioadă și vă așteptăm la Zilele Porților deschise la Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”, în perioada 17 august-17 septembrie.

În cadrul acestui eveniment, oricine dorește să viziteze Centrul va beneficia de un tur ghidat, de o prezentare a activității noastre și de posibilitatea de a vorbi cu cei care lucrează în cadrul Centrului în sprijinirea femeilor în criză de sarcină.

Adresa Centrului este Bd. Basarabia nr. 28A, Sector 2, București

Informații suplimentare la 0751.859.467”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook

După cum ActiveNews a relatat anterior, de Ziua Copilului, 1 Iunie 2020, Asociația pentru sprijinirea Femeii însărcinate și a Familiei a demarat campania de strângere de fonduri pentru deschiderea noului centru de consiliere în criza de sarcină „Sfânta Elena” din București. Cei care doresc să facă o donație pot cere detalii la adresa contact@centrulsfantaelena.ro sau pot aborda una dintre cele 5 modalități puse la dispoziție de Asociație.