ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mă întreb – și nu-mi găsesc ușor un răspuns – de unde a izbucnit cu atâta violență generația aceasta nouă de politicieni neo-marxiști, deviați, cu porniri de ură uriașă împotriva tuturor fundamentelor, a valorilor pe care s-au format România și neamul românesc?!
 
De unde a irupt generația aceasta de noi politicieni, expirată înainte de a primi vreun termen de valabilitate? Din care prezervativ vulcanizat – al lui Lev Troțki, al lui Ilici Lenin – au ieșit, multele și mortalele spirochete ale unor boli sociale foarte grave?! Sau a ieșit, poate, din celebra beretă neagră cu stea roșie și plină de ideile revoluției permanente, a lui Che Guevara?! Vor fi fiind ei, acești tineri criminali în idei și programe, poate, amintirile contemporane, înspăimântătoare, ale groaznicelor batalioane de asalt pe care le-am crezut îngropate pentru totdeauna?! Oare au ieșit din sputa scuipată de soros peste întreaga lume, din care o cantitate importantă din scârboasa flegmă a infectat societatea românească, în mare parte din fibrele ei?!
 
Noua securitate, noua justiție, noua educație, noua cultură, noua guvernare, toate sunt infestate cu acest virus mortal!
 
Și totuși: chiar dacă acum pare aproape imposibil, șansa vindecării noastre de apocalipsa acestei "generații expirate” vine tot de la Credința în Dumnezeu! Și, așa cum „generația expirată” a apărut pe neașteptate (pentru mulți dintre noi), tot astfel apare "generația speranței” – a Nădejdii în Hristos, a credinței în Țară, în oameni și în viitorul lor! Altminteri nu se poate! Amin!