ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a scăpat nevătămat după ce a fost implicat într-un accident de mașină marți dimineață în Tennessee, au declarat coordonatorii campaniei sale pentru CNN.

Accidentul a implicat coloana de patru autovehicule a lui DeSantis și a avut loc în zona Chattanooga, a confirmat departamentul de poliție al orașului.

"Coloana de mașini a intrat în trafic lent, iar vehiculul din față a trebuit să frâneze rapid, ceea ce a provocat o coliziune în spate în care au fost implicate celelalte vehicule. Toate vehiculele implicate erau vehicule guvernamentale care îl însoțeau pe guvernatorul DeSantis și echipa sa la evenimentul programat", a precizat departamentul într-un comunicat.

Departamentul nu a menționat nicio acuzație sau citație legată de accident.

"Guvernatorul DeSantis nu a fost rănit și a continuat să meargă la eveniment. O membră a personalului a suferit o rană minoră, dar a continuat să meargă la eveniment și a fost tratată acolo", se arată în comunicatul poliției.

Coordonatorii campaniei lui DeSantis au confirmat că un membru al personalului său a fost evaluat la fața locului de către personalul medical și a fost autorizat să părăsească locul faptei.

Bryan Griffin, un purtător de cuvânt al campaniei sale prezidențiale 2024, a declarat că un număr nespecificat de membri ai personalului se aflau în vehicul.

"Apreciem rugăciunile și urările de bine ale națiunii pentru protecția sa continuă în timp ce se află în campanie", a declarat Griffin într-un comunicat.

Candidatul republican avea programate marți strângeri de fonduri în zona Chattanooga, Knoxville și Nashville.

Nici prima doamnă din Florida, Casey DeSantis, care călătorește adesea cu guvernatorul, nici cei trei copii mici ai acestuia nu se aflau în niciunul dintre vehiculele implicate în accident, a declarat campania sa pentru CNN.
 
VIDEO: