ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În prima seară a evenimentului cultural FestiFall, în fața Teatrului Regina Maria a avut loc un incident nefericit: un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat subit în Piața Ferdinand (foto), informează Bihor Online.

Bărbatul s-ar fi aflat singur, la una dintre mesele din Piața Ferdinand, când s-a prăbușit pe rondourile din zona statuii Szigligeti Ede. Organizatorii alertați au cerut asistență din partea serviciului de urgență prezent la eveniment, ne-a relatat Alexandru Chira, directorul Asociația pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune (APTOR)

 

A intervenit și Poliția, care a verificat identitatea persoanei, căutând actele din rucsacul bărbatului.

Manevrele de resuscitare au avut loc în spatele clădirii teatrului, dar după 40-45 de minute în care omul nu și-a revenit, a fost declarat decesul, mai transmite sursa citată.

„Vineri, 14 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea s-au sesizat din oficiu că, unui bărbat care se afla în Piața Ferdinand din municipiul Oradea, în spatele Teatrului Regina Maria, i s-a făcut rău și, din nefericire, în ciuda ajutorului de urgență acordat de personalul medical, a decedat. Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Municipalitatea, prin APTOR, investește în acest an circa 800.000 de lei în organizarea Oradea FestiFall, eveniment care a luat locul Toamnei Orădene, informează Știrile Transilvaniei.