ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fotomodel în vârstă de 18 ani din São Paulo, Brazilia, a murit la scurt timp după ce a făcut cheaguri de sânge, informează postul brazilian de știri G1 Globo. Valentina Boscardin, fiica prezentatoarei TV și a femeii de afaceri Marcia Boscardin, a fost spitalizată pe 6 ianuarie cu tromboză (cheaguri de sânge) și pneumonie, informează Mirror, Euro Weekly și blogul Covid World.

Adolescenta, dublu vaccinată, a murit câteva zile mai târziu, pe 9 ianuarie, ca urmare a "COVID-19", potrivit presei braziliene. Cu toate acestea, tânăra de 18 ani era sănătoasă și nu avea probleme de sănătate subiacente, potrivit mamei sale.

 
 
Marcia a dezvăluit vestea tragică a decesului fiicei sale duminică târziu într-o postare pe Instagram:

"Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele. La revedere, Valentina Boscardin Mendes, fie ca Dumnezeu să te primească cu brațele deschise.

Sunt înmărmurită. Fiica mea, te voi iubi pentru totdeauna. Un înger se înalță la cer".
 

Mai multe celebrități braziliene i-au adus un omagiu Valentinei, printre care fostul model și femeie de afaceri Helô Pinheiro, care a scris: "Nu am mai văzut-o de mult timp:

"Am primit o veste tristă și nu-mi vine să cred!!!! Doamne!!! Doare! Nu meritai să treci prin asta, dar Dumnezeu controlează totul".

Valentina era sub contract cu Ford Models Brasil și fusese deja model pentru mai multe branduri mari, printre care Christian Dior, Givenchy și Armani.
 
Tânăra în vârstă de 18 ani se pregătea să își lanseze o carieră internațională și să calce pe urmele mamei sale, care a devenit extrem de cunoscută atunci când a fost model pentru aceleași branduri mari și a apărut pe mai multe coperte de reviste.
 
 

Din păcate, tromboza este o consecință tipică a vaccinurilor COVID (ea făcuse două doze de vaccin Pfizer anul trecut). VIDEO: