ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 72 de ani a murit, vineri, pe plaja Șincai, din Techirghiol, acesta fiind scos din apă în stop cardio-respirator. Trebuie menționat că apa este mică în acea zonă (foto sus).

Au intervenit pentru a-l ajuta mai multe echipaje de prim-ajutor, precum și elicopterul SMURD. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat, consemnează A3 și Ziua de Constanța.

Este cel puțin al doilea caz de acest gen de la Techorghiol. Pe 10 iulie, o altă persoană a murit la Techirghiol. La fața locului au intervenit atunci salvatorii de la Punctul Temporar de Stingere Techirghiol și SMURD B Tuzla. 

Victima a fost găsită în stop cardio respirator și au fost efectuate manevre de resuscitare. Din păcate victima nu a putut fi salvată, aceasta fiind declarată decedată. Era vorba despre o persoană de aproximativ 60 de ani, scria tot Ziua de Constanța.

 

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews