ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un angajat guvernamental, Claudiu Bejan, director la Secretariatul General al Guvernului, a fost găsit joi mort într-o cameră de hotel din Constanța, transmite Antena 3, citată de Știri pe Surse. E vorba despre un hotel de pe bulevardul Mamaia, cel mai probabil Hotelul Megalos, potrivit Replica Online.

Din primele informații, acesta a fost găsit mort, joi, pe la ora 12:20, în baia camerei pe care o închiriase, potrivit unor surse judiciare. Aceleași surse au precizat că Claudiu Bejan ar fi murit în urma unui infarct. O anchetă a fost inițiată pentru stabilirea cauzelor decesului.

Oficialul lucra în corpul de control al Guvernului și fusese anterior director la Administrația Națională a Penitenciarelor, precum și ex-consilier al ex-ministrului Justiției, Ana Birchall. 

Vestea decesului neașteptat a fost făcută publică de Ministerul Justiției, joi, pe Facebook

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.
Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare.
Dumnezeu să-l odihnească! 
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța
 
„Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 54 de ani. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.