ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic sănătos de 25 de ani din Thailanda a murit la o lună după ce a primit vaccinul de rapel de la Pfizer. Kansuda Wichaisuek, cunoscută de prieteni și familie ca "Dr. Po", și-a făcut vaccinul de rapel pe 7 decembrie și s-a îmbolnăvit grav zece zile mai târziu, potrivit The Covid World.

Dr. Po, un medic îndrăgit în vârstă de 25 de ani din orașul thailandez Ratchaburi, și-a făcut injecția de rapel pe 7 decembrie și nu a suferit niciun simptom imediat. Cu toate acestea, zece zile mai târziu, pe 17 decembrie, Po a început să aibă efecte secundare, inclusiv temperatură ridicată și febră.
 
Ea a făcut un test COVID, care a ieșit negativ, și i s-a recoltat și sânge, care nu a arătat nicio problemă.

Temperatura corpului, care a ajuns până la 40 de grade, a persistat și a fost spitalizată pe 23 decembrie.

Simptomele lui Po s-au ameliorat după cinci zile și a început reabilitarea la spitalul din Ratchburi, dar împotriva așteptărilor medicilor, starea doctoriței s-a înrăutățit

Două zile mai târziu, pe 6 ianuarie, ea a suferit un stop cardiac subit și a fost resuscitată de mai multe ori. Cu toate acestea, ea a intrat în moarte cerebrală după o perioadă în care a fost inconștientă și a decedat pe 7 ianuarie.

Suraphon, tatăl doctorului Po, a fost devastat după moartea ei și a declarat: "Am fost devastat:

"Fiica mea primise vaccinul de rapel, dar medicii încearcă să nu menționeze nicio legătură cu vaccinarea. Ea nu a fost niciodată bolnavă înainte de vaccin, dar după vaccinare, a fost mereu bolnavă.