ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Constantin Crețu, în vârstă de 38 de ani și de naționalitate română, locuia de 11 ani în cartierul Ostia, situat pe litoralul capitalei italiene, și lucra ca zidar. Însă viața lui Constantin a fost răpusă de un infarct. S-a prăbușit la pământ în mijlocul străzii și nu era nimeni în preajmă să-l ajute, relatează Rotalianul.

„A ieșit dimineața devreme după ce a băut o cafea, ca de obicei, cu zâmbetul pe buze și multă poftă de viață. Zece minute mai târziu, nu mai era printre noi.”, a spus o româncă din Italia care, în urmă cu câteva zile, l-a pierdut pe cel care avea să-i devină soț într-o bună zi.

Trupul său a fost găsit fără viață, duminică, 6 februarie, pe trotuarul de pe via Vasco da Gama, conform site-ului televiziunii locale Canale Dieci.

Cel care a făcut tragica descoperire a fost proprietarul unui magazin chinezesc din acea zonă, care a solicitat imediat ajutoare medicale la fața locului. Din nefericire, paramedicii nu au putut face altceva decât să constate decesul conaționalului nostru.

Potrivit sursei citate, Constantin a suferit un atac de cord și s-a prăbușit la pământ. În acel moment, însă, nu se afla nimeni în preajma sa pentru a-i oferi un minim de ajutor, viața scurgându-se astfel din corpul tânărului bărbat în numai câteva minute, a scris Rotalianul.
 
 
(Locul în care corpul neînsuflețit al românului nostru a fost găsit. Foto: canaledieci.it)