ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoară din Câmpulung Muscel, în vârstă de 60 de ani, a decedat, luni, după ce i s-a făcut rău la școală, informează Observator News.

"În această dimineață (...), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Școlar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul", a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.
 
Din câte se pare, cadrul didactic fusese testat pentru coronavirus, iar rezultatul fusese negativ iar moartea ar fi survenit din cauza unui infarct sau stop cardiac, potrivit EVZ.
 
 

În acest moment, polițiști de investigații criminale efectuează cercetări asupra cazului, pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul, precum și luarea măsurilo legale care se impun.

Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal", a mai precizat IPJ Argeș.