ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CAROLINA DE NORD: Fostul senator al Carolinei de Nord Stan Bingham (foto stânga sus), care a reprezentat comitatele Davidson și Guilford, a murit în mod neașteptat joi dimineață, potrivit reprezentanților comitatului Davidson, potrivit the-dispatch.

Cauza decesului său nu a fost făcută publică. 

Vestea morții sale subite a fost un șoc pentru mulți oameni din comunitate care l-au cunoscut și au lucrat cu Bingham de-a lungul anilor. 

Senatorul Carolinei de Nord Steve Jarvis, care reprezintă Districtul 29, care include comitatele Davidson și Montgomery, a declarat că vestea decesului lui Bingham a fost o surpriză, deoarece îl văzuse doar cu o seară înainte. 

„Este un șoc imens", a declarat Jarvis. „Am participat aseară la un eveniment unde părea să fie sănătos. Este o pierdere uriașă, deoarece a iubit Davidson County și a iubit Carolina de Nord. În calitate de legislator, era foarte respectat de toți colegii săi de ambele părți ale insulei. A fost un adevărat slujitor al acestei comunități și ne va lipsi". 

FOTO:
 
 Former NC Senator Stan Bingham from Davidson County dies Thursday
 
SUA: Îndrăgitul actor Leslie Jordan, cunoscut pentru rolul său din serialul „Will and Grace", a murit în timpul unui accident de mașină bizar la vârsta de 67 de ani, potrivit CNN.

„Lumea este cu siguranță un loc mult mai întunecat astăzi fără dragostea și lumina lui Leslie Jordan. Nu numai că a fost un mega talent și o plăcere să lucrezi cu el, dar a oferit un sanctuar emoțional națiunii într-unul dintre cele mai dificile momente ale sale. Ceea ce i-a lipsit la înălțime a compensat prin generozitate și măreție ca fiu, frate, artist, comediant, partener și ființă umană. Să știm că a părăsit lumea la apogeul vieții sale profesionale și personale este singura consolare pe care o putem avea astăzi", a declarat Sarabeth Schedeen, agentul de talente al lui Jordan. 

Leslie Jordan se plânsese de dificultăți de respirație în ultimele săptămâni și chiar își programase o programare la cardiologul său înainte de a muri luni, potrivit unui nou raport, potrivit pagesix.com

Surse apropiate starului din "American Horror Story" au declarat pentru TMZ că Jordan nu se simțea bine de trei săptămâni și că avea programată o vizită la medicul său în cursul săptămânii viitoare pentru a stabili dacă suferă de vreo afecțiune de bază.

Se bănuiește că Jordan a suferit o urgență medicală înainte de a se lovi cu mașina sa în partea laterală a unei clădiri din Hollywood. Automobilul a suferit pagube minore (foto deschidere).

Cu doar o zi înainte de moartea sa, starul din „Will & Grace" a înregistrat un videoclip în care cânta un „imn" original despre viața de apoi.
 
 Will & Grace' actor Leslie Jordan dies aged 67 after car accident in Los Angeles – The Irish Times
 
AUSTIN, Texas - Miliardarul austriac Dietrich Mateschitz, cofondatorul companiei de băuturi energizante Red Bull și fondator și proprietar al echipei de curse de Formula 1 Red Bull, a murit sâmbăta trecută. El avea 78 de ani și se pare că se lupta cu un cancer la pancreas.

Oficiali ai echipei de curse Red Bull de la Marele Premiu al Statelor Unite din Austin, Texas, au anunțat sâmbătă decesul lui Mateschitz. Cauza decesului nu a fost specificată.

Mateschitz și-a câștigat faima ca imagine publică a Red Bull, un conglomerat austriaco-thailandez care spune că anul trecut a vândut aproape 10 miliarde de cutii din băutura sa pe bază de cofeină și taurină în 172 de țări din întreaga lume.

Mateschitz nu numai că a ajutat băutura energizantă să devină populară în întreaga lume, dar a construit și un imperiu sportiv, mediatic, imobiliar și gastronomic în jurul brandului.

Odată cu succesul tot mai mare al Red Bull, acesta și-a extins semnificativ investițiile în sport, în special în  sporturile extreme, iar Red Bull operează în prezent cluburi de fotbal, echipe de hochei pe gheață și echipe de curse de Formula 1. Red Bull are, de asemenea, contracte cu sute de atleți din diverse sporturi și un program aprofundat de dezvoltare a piloților pentru a-i aduce pe piloți la cel mai înalt nivel.

FOTO: