ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un producător executiv pentru ABC News a murit brusc vineri seara, în urma unui atac de cord, ridicând întrebări dacă este cea mai recentă victimă a vaccinurilor Covid-19... cel puțin ar fi ridicat aceste întrebări din partea presei dacă nu s-ar fi supus procedurii standard de operare de a nu menționa niciodată Covid-19 sau vaccinurile atunci când cineva care este altfel tânăr și sănătos moare brusc, scrie JD Rucker pe Substack. 
 
Dax Tejera, Executive Producer of ABC's 'This Week,' Dead at 37 
Potrivit NY Post:

Dax Tejera, producătorul executiv al emisiunii „This Week with George Stephanopoulos" de la ABC, a murit subit vineri la vârsta de 37 de ani. Președintele ABC News, Kim Goodwin, a anunțat "cu inima grea și mare tristețe" că Tejera a murit vineri seară în urma unui atac de cord, potrivit unui memoriu pe care aceasta l-a trimis personalului companiei, obținut de Mediaite.

Îi supraviețuiește soția sa Veronica și cele două fiice mici ale lor. Goodwin a spus în memo că va împărtăși mai multe informații în zilele următoare. Tejera s-a alăturat ABC News în 2017 în calitate de producător senior înainte de a fi promovat la funcția de producător executiv al emisiunii lui Stephanopoulos în februarie 2020, se arată în profilul său de pe Linkedin.

Anterior, el a lucrat timp de cinci ani la NBC ca cercetător, editor și apoi producător și timp de patru ani ca producător executiv la emisiunea "America with Jorge Ramos" de la Fusion Media Network. A absolvit la Dartmouth cu o licență în istorie înainte de a urma cursurile Școlii de jurnalism de la Columbia.

Așa cum este, de asemenea, procedura standard de operare, cauza principală a morții nu este pusă la îndoială de către mass-media corporatistă. Toate poveștile pe care le-am analizat menționează că a murit, apoi se lansează într-un omagiu adus vieții victimei, fără a menționa întrebările la care oamenii doresc cu adevărat să primească un răspuns, și anume dacă acesta era sau nu vaccinat. 
 
Tendința de apariție a unor probleme cardiace mortale la persoane tinere și sănătoase continuă, deoarece un membru al UFC Hall of Famer a murit brusc, joi, din cauza unor "presupuse complicații cardiace", potrivit aceleiași surse.
  Stephan Bonnar Dies: UFC Hall Of Famer Was 45 – Deadline

Aceasta citează publicația Fox News:

Stephan Bonnar, membru al UFC Hall of Famer, a murit joi la vârsta de 45 de ani.

„Stephan Bonnar a fost unul dintre cei mai importanți luptători care au concurat vreodată în octogon", a declarat Dana White, președintele UFC, într-un comunicat. "Lupta sa cu Forrest Griffin a schimbat sportul pentru totdeauna, iar el nu va fi uitat niciodată. Fanii l-au iubit, s-au legat de el și el le-a oferit întotdeauna tot ce a avut mai bun. Îi vom simți lipsa".

Bonnar este considerat un pionier pentru UFC, el făcându-și un nume în primul sezon al emisiunii "The Ultimate Fighter". El a terminat pe locul al doilea în acel sezon, în fața lui Forrest Griffin, într-o luptă care este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune lupte din toate timpurile. White a numit lupta una dintre forțele motrice care au stat la baza succesului UFC, iar lupta aproape de una singură i-a introdus pe cei doi luptători în Hall of Fame în 2013.

„Am știut că a fost o luptă bună în timpul luptei", a spus odată Bonnar despre epicul meci de trei runde. "Mi-am dat seama când toată lumea a început să bată din picioare și am simțit că tot locul tremura. Și asta a fost în runda a doua. Mi-am zis 'oooh, trebuie să fie bun'".

"Totul s-a schimbat", a mai spus Bonnar. „Nu credeam că voi avea o carieră în UFC. Era doar un mic hobby pe care îl făceam, așa că s-a schimbat totul. Aproape peste noapte, am devenit ca o celebritate. Oriunde mă duceam, cineva mă recunoștea, chiar și în locuri obscure. Călătoream cu Tapout și eram într-un oraș mic. Făceam jogging și cineva într-o camionetă spunea "Hei, Bonnar". Și oriunde te duci, cineva știe cine ești. A fost sălbatic."

Așa cum este acum procedura standard de operare în mass-media corporatistă, povestea de la Fox News nu menționează „vaccinurile" sau "Covid", în ciuda faptului că a existat o creștere inexplicabilă a numărului de oameni care au murit subit de când au fost lansate vaccinurile.

Potrivit Western Journal, și noul comandant al echipei SEAL 1, proaspăt instalat în funcție, a murit subit în această săptămână.
 
Decorated Navy SEAL Commander Found Dead in San Diego Home at 47
 
Comandantul Robert Ramirez a fost găsit mort luni în locuința sa din zona San Diego, a anunțat Navy Times.

„Oficialii Comandamentului Naval Special Warfare au declarat miercuri, într-o declarație, că nu se suspectează că un joc necurat ar fi jucat un rol în moartea ofițerului decorat", potrivit raportului
Nu a fost precizată cauza decesului. Departamentul șerifului din comitatul San Diego investighează cazul, a relatat Times.

Ramirez tocmai preluase comanda echipei SEAL 1 luna trecută.
 
Modelul și influencerul britanic Rachel Mee, cunoscută în mediul online sub numele de Rachel Kaitlyn, a murit subit la vârsta de 25 de ani. Mee are un nou băiețel - și acesta va fi primul lui Crăciun, scrie gatewaypundit. 
 

Cauza morții lui Mee nu a fost încă dezvăluită, dar un prieten al influencerului a creat un GoFundMe pentru a strânge bani pentru copil. În descriere, prietenul pare să sugereze că aceasta a murit prin sinucidere.

„Hei, toată lumea, așa cum știm cu toții despre vestea devastatoare 18/12/2022 că mămica lui kyro, Rachel Sadly, a pierdut lupta cu presiunile acestei lumi", se arată în formularul de strângere de fonduri.

Creatoarea, Claire Robinson, a spus : "din păcate, această lume a dezamăgit o altă persoană frumoasă cu Presiuni de viață".
 
Ronnie Hillman - care a jucat pentru Denver Broncos când au câștigat Super Bowl în februarie 2016 - a murit la vârsta de 31 de ani, anunță blaze.
 Ronnie Hillman: Super Bowl winner dies aged 31 after cancer battle | CNN

Familia lui Hillman a anunțat decesul acestuia pe Instagram.

„Cu inimile îndurerate anunțăm decesul iubitului nostru fiu, frate și tată, Ronnie K Hillman Jr.", se arată în postare. "Ronnie a trecut în liniște și în pace astăzi în compania familiei și a prietenilor apropiați", scrie familia, care a specifict de asemenea că Ronnie s-a luptat cu un cancer agresiv în ultima vreme.