ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragediile devastatoare cu „morți subit" care au avut loc recent în Alberta- este lista propusă de Dr. William Makis, pentru cititorii blogului său. Acesta face o înșiruire de cazuri șocante ce au avut loc în ultima vreme în Alberta, pe care o redăm și noi mai jos:

Sindicatul pompierilor din Edmonton a anunțat ieri (11 februarie 2023) că pompierul Chris Kinsella, în vârstă de 41 de ani, a murit subit, în afara serviciului, în urma unui „eveniment medical". Am fost informat în privat că acesta fusese vaccinat cvadruplu (dublu stimulent) și a murit subit în urma unui stop cardiac în timp ce participa la o cursă. 
 

Doi ofițeri de poliție din Alberta RCMP au murit subit

Aaron David Zimmerman, în vârstă de 41 de ani, era un ofițer RCMP care locuia în Red Deer, Alberta. El a murit „în mod neașteptat și tragic" în timpul unei vacanțe de familie în Cancun, Mexic, la 25 ianuarie 2023. Alte detalii nu sunt cunoscute în acest moment. Cazul poate fi citit AICI: https://www.parklandfuneralhome.com/memorials/aaron-zimmerman/5131898/
 


Bruce Franklin Holliday, în vârstă de 52 de ani, era un ofițer RCMP care locuia în Stettler, Alberta. A murit subit în urma unui stop cardiac pe 24 ianuarie 2023 - https://www.womboldfuneralhomes.com/obituary/Bruce-Holliday


Reguli  catastrofale ale Alberta privind vaccinul COVID-19

Alberta a implementat obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19  în 2021 pentru pompieri și polițiști.

În iulie 2021, pompierii din Calgary au dat în judecată orașul Calgary din cauza mandatelor de vaccinare COVID-19 - VEZI AICI: https://globalnews.ca/news/9000872/firefighters-suing-city-of-calgary-covid-vaccine-policy/

„Reclamanții au suferit daune cuantificabile, inclusiv suferință psihică, anxietate și, în special, vătămare a demnității și a respectului de sine", se arată în declarația de revendicare. „Prin urmare, reclamanții au dreptul la daune semnificative din cauza modului în care municipalitatea le-a suspendat contractul de muncă, inclusiv o cerere de daune punitive agravate care decurg din încălcări flagrante ale drepturilor omului și ale Cartei."

Potrivit acțiunii în justiție, politica privind vaccinurile a creat un „mediu de lucru ostil și toxic" în care reclamanții susțin că au fost forțați „fie să ateste, fie să fie puși în concediu fără plată sub amenințarea de a fi sancționați disciplinar sau concediați", numind acest lucru „discriminare bazată pe statutul medical". Procesul susține că au existat încălcări ale Cartei canadiene a drepturilor și libertăților și agresiune penală.

Pompierii din Alberta duc sistemul e sănătate în instanță în octombrie 2021

În octombrie 2021, un grup de pompieri a montat o contestație în instanță împotriva Alberta Health Services din cauza legii „neconstituționale" privind vaccinarea: https://edmonton.ctvnews.ca/firefighters-mount-ahs-court-challenge-over-unconstitutional-vaccine-mandate-1.5640133

„Săptămâna trecută, un grup de prim-ajutor din Alberta a trimis o scrisoare către Alberta Health Services în care spune că va acționa AHS în instanță în legătură cu ceea ce ei numesc legi neconstituționale de vaccinare.Grupul, cunoscut sub numele de Fight for the Frontline (Luptă pentru linia întâi), este format din pompieri, paramedici și alt personal din linia întâi care au angajat o firmă de avocatură pentru a le susține cazul în instanță."

Purtătorul de cuvânt Tim Moen, care este pompier-paramedic, a declarat că vorbește în numele celor care ar putea avea afecțiuni medicale, scutiri religioase sau ceea ce el numește imunitate naturală împotriva contractării virusului COVID-19. Moen a spus că, ascultându-și colegii, a constatat că sunt mulți cei care își pot pierde locul de muncă pentru că nu sunt vaccinați. „Auzindu-le poveștile, mi s-a cam frânt inima, așa că am vrut să mă implic și să îi ajut", a spus Moen.

Moen a declarat că au primit un răspuns de la AHS, care le cere identitatea celor care au trimis scrisoarea. Moen a spus că aceștia sunt reticenți în a le dezvălui identitățile de teama unor represalii.

RCMP a pus în aplicare mandate abuzive de vaccinare COVID-19

RCMP spune că este gata să desfășoare rezerviști pentru a înlocui polițiștii montaniști nevaccinați aflați în concediu. Termenul limită pentru ca funcționarii publici să își declare statutul de vaccinare este astăzi", a relatat CBC pe 29 octombrie 2021 . VEZI AICI.

„Sindicatul RCMP spune că îi reprezintă pe polițiștii montaniști nevaccinați care luptă împotriva mandatului federal. RCMP nu vrea să spună câți membri sunt în concediu din cauza statutului lor de vaccinare." a relatat CBC la 12 ianuarie 2022 . VEZI AICI.

Brian Sauvé, președintele Federației Naționale de Poliție, a declarat că sindicatul său a primit vești de la membri care au fost puși în concediu sau concediați din cauza nerespectării legislației. „Nu suntem nici aici, nici acolo în ceea ce privește mandatele de vaccinare. Nu le susținem. Nu suntem împotriva ei", a spus el.

„Ottawa ridică obligativitatea de vaccinare COVID-19 pentru lucrătorii federali și din transporturi", a relatat CTV la 14 iunie 2022. VEZI AICI. 

Potrivit unui site guvernamental, 98,5% din serviciul public federal este complet vaccinat, 0,3% este vaccinat parțial, alți 0,3% raportează că sunt nevaccinați și 0,9% au făcut cereri de adaptare.

Părerea mea...

M-am opus întotdeauna legilor de vaccinare COVID-19 de orice fel. Când am co-semnat o scrisoare trimisă către Alberta Health Services în octombrie 2021 pentru a mă opune legilor pentru cei 105.000 de lucrători din domeniul sănătății din Alberta, am primit o scrisoare de amenințare din partea Colegiului Medicilor și Chirurgilor din Alberta, susținând că vor pune opoziția mea „în dosarul dumneavoastră". Aceste obligații pentru vaccinul COVID-19 au fost neștiințifice, lipsite de etică și ilegale.

Abia acum începem să vedem consecințele îngrozitoare ale acestor încălcări fără precedent ale drepturilor omului.