ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este doliu în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. La doar 46 de ani, Cristina A., unul dintre angajații de bază ai instituției, a trecut la cele veșnice lăsând în urma sa o fetiță de câțiva ani și multă durere, anunță Ziarul Amprenta.

Înmormântarea va avea loc duminică, 19 noiembrie 2023, la Cimitirul Municipal Constanța. 

Colegii săi au postat, în această seară, un mesaj de condoleanțe, la această tristă despărțire:

„Drum lin spre îngeri, Cristina! Este greu sa ne găsim cuvintele in aceste momente! Cu nemăsurată tristețe colegii din DGASPC Constanța manifestă un profund regret cu privire la trecerea in neființă celei ce a fost draga noastră colegă Cristina, un om implicat și dedicat meseriei pe care și-o alesese. Suntem alături de fiica și sora acesteia in suferința pricinuită de greaua pierdere! Dumnezeu să o odihnească în pace!”,  se arată în postarea publicată pe pagina de socializare a DGASPC Constanța.
doliu in cadrul DGASPC Constanța

Recent, o altă angajată a DGASPC Constanța a murit subit, potrivit sursei citate.
 
La numai 54 de ani, Cristina G., inspector de specialitate la Complexul de Servicii Comunitare Sparta Rotterdam din Techirghiol, s-a stins din viață în urmă cu două zile, după o luptă cu o boală nemiloasă.

Tristul anunț a fost făcut de o colegă a sa, care a scris: „Când timpul este pe sfârșite si o ființă dragă ne părăsește pentru totdeauna, soarele își pierde caldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului, care ramâne în urma ei. Dumnezeu să te ierte, draga mea dragă colegă, de cativa ani buni și prietenă!”

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!
 
Doliu la DGASPC Constanța