ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O familie din Italia a fost distrusă de două evenimente fatale. Doi frați, victime ale aceleiași soarte, și-au pierdut viața în același mod și într-un interval scurt de timp, relatează ziarul independent La PekoraNera.

Vittoria Campo era o jucătoare de fotbal feminin, membră a echipei Palermo Calcio, și jucase cu ani în urmă în echipa Ludos. Cauzele morții sale sunt încă incerte, dar se pare că s-a simțit brusc foarte rău și apoi s-a prăbușit la pământ.

Moartea Victoriei nu este însă un caz izolat și este impregnată de un mister care va trebui să fie investigat. Ceea ce face ca această moarte să fie neobișnuită este faptul că și fratele Victoriei și-a pierdut viața în mod misterios și subit în urmă cu două luni. 

Tânărul Alessandro Campo, în vârstă de 25 de ani, lucra pe insula Favignana. Ca și sora sa, a suferit o boală gravă și a murit pe loc. O autopsie a arătat ulterior că a fost vorba de un stop cardiac.
 
Cu doar câteva zile înainte de a muri, însă, fusese vaccinat împotriva Covid-19. Atât băiatul, cât și sora sa erau într-o stare de sănătate excelentă. Acum nu este clar dacă Vittoria a primit vaccinul, dar va fi necesar să se evalueze dacă este posibilă o corelație între administrarea serului și deces.

Tot în Italia, Layla Costa, un model de 24 de ani a fost găsită fără suflare în Bologna, potrivit Nacional.

Ce a cauzat moartea lui Layla? Deocamdată, există suspiciuni că ar fi fost vorba de o problemă cardiacă, dar este încă devreme pentru răspunsuri. 

„Există cazuri de moarte subită, așa cum, din păcate, s-a întâmplat, inclusiv la sportivi. Cred că este nedrept... foarte nedrept, pentru ea, pentru familie"." a declarat Fátima Lopes, responsabilă de Face Models, locul unde lucra tânăra.
 
Și în Portugalia, decesele subite continuă să apară la tineri. Un baiat de 21 de ani a murit în autobuz
 
Un băiat de 21 de ani a murit, sâmbătă dimineață, în interiorul unui autobuz Express care făcea legătura între Algarve și stația Oriente, din Lisabona, scrie oficinul portughez cmjornal

Victima i-a avertizat pe șofer și pe unii pasageri că nu se simte bine. Însă, în cele din urmă a decedat.