ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, Departamentul de Statistică din Singapore a publicat datele privind numărul de decese și ratele de mortalitate pentru anul 2022, al doilea an de la lansarea „vaccinului" covid. Datele arată o creștere de 10,4% a numărului de decese în cursul anului 2022, comparativ cu 2021.  Iar comparând numărul de decese din 2022 cu cel din 2019, anul de dinaintea pandemiei, s-a înregistrat o creștere uluitoare de 26%, potrivit TheExpose.

În Singapore, campania de injectare în masă a început la 30 decembrie 2020. Anul vaccinării, 2021, a înregistrat cel mai mare număr de decese de la începutul înregistrărilor. Acum, anul 2022 a doborât acest record și este cea mai mare rată a mortalității din ultimii 62 de ani. În plus, 2022 a înregistrat cel mai mare număr de decese perinatale din ultimii 20 de ani. Rata mortalității perinatale a crescut cu 58,6% față de 2021 și cu 84% față de 2019. Decesul perinatal este "nașterea de copii morți și decesul bebelușilor cu vârsta mai mică de șapte zile".

În graficul de mai jos, descărcat de la Departamentul de Statistică din Singapore, linia albastră reprezintă rata brută a mortalității, iar linia roșie este rata mortalității perinatale pentru anii 1960-2022.


 
 
 

Aussie17 a monitorizat îndeaproape datele din Singapore, deoarece este un mediu foarte controlat. „Datele sunt extrem de precise și de fiabile și nu există niciun motiv să credem că datele au fost falsificate (precum datele ONS din Marea Britanie publicate recent)", a declarat Aussie17.

Campania de vaccinare în masă a început la 30 decembrie 2021. Patru mărci de „vaccin" sunt disponibile în Singapore: Pfizer-BioNTech/Comirnaty, Moderna/Spikevax, Novavax/Nuvaxovid și Sinovac-CoronaVac. Guvernul a anunțat în octombrie 2021 că obligativitatea de vaccinare sau de testare va intra în vigoare în ianuarie 2022 pentru practic fiecare lucrător din sectorul public și privat. De la 1 februarie 2022, vaccinarea împotriva covid a devenit o condiție obligatorie pentru aprobarea noilor cereri de permise de muncă, permise pe termen lung și rezidență permanentă în Singapore. Iar vaccinul original Moderna/Spikevax a fost înlocuit cu versiunea bivalentă actualizată pentru toți adulții cu vârsta de 18 ani și peste începând cu 17 octombrie 2022.

„Mai mult de 85% din populația sa a fost vaccinată (SURSA) și are unul dintre cele mai bune sisteme de Sănătate din lume. Țara este situată geografic în apropierea ecuatorului; este vară tot anul, astfel încât decesele cauzate de schimbările climatice nu sunt un factor semnificativ. Am lucrat la Big Pharma în Singapore timp de câțiva ani. Guvernul este foarte eficient, la fel de eficient ca și sectorul privat, deoarece este bine plătit să lucrezi în sectorul public din Singapore. La naiba, prim-ministrul din Singapore câștigă de două ori mai mult decât alți șefi de țară din întreaga lume.”

Decese record în Singapore: Aussie17, 24 februarie 2023
 
 
 
 
După cum a remarcat Aussie17, în ultimii trei ani, numărul deceselor de din Singapore a fost de 1.712.
 
 

Departamentul de Statistică din Singapore nu oferă date în funcție de statutul de vaccinare, însă, ceea ce este evident este că decesele au crescut vertiginos timp de doi ani la rând de când a început lansarea „vaccinului".