ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Morțile subite au crescut în Germania după introducerea vaccinurilor COVID, potrivit datelor furnizate de asigurări, scrie LifeSiteNews.

Un set de date publicat de KBV, o asociație care reprezintă toți medicii din Germania care beneficiază de asigurare, a arătat o creștere alarmantă a „deceselor subite" și a „cauzelor vagi sau nespecificate ale decesului" de la introducerea injecțiilor experimentale COVID. 

Setul de date a fost făcut public în urma unei cereri de libertate de informare din partea partidului parlamentar german Alternative für Deutschland (AfD) și a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă de către activistul de date Tom Lausen. 

Primul grafic al lui Lausen din prezentarea sa arată că a existat o creștere bruscă a „deceselor subite" ale pacienților și a unor evenimente similare precum „decesul survenit în mai puțin de 24 de ore de la debutul simptomelor" și „alte cauze vagi sau nespecificate ale decesului". Acest salt a avut loc la începutul anului 2021, corespunzând cu lansarea injecțiilor COVID. În timp ce între 2016 și 2020 au fost raportate între 13 și 17 cazuri de decese subite sau nespecificate pe zi, acest număr a crescut dramatic la aproximativ 100 pe zi. 


Pentru context, următorul grafic din Our World in Data arată numărul de doze de vaccin COVID-19 administrate în timp în Germania, începând cu sfârșitul lunii decembrie 2020.  


Mai mult, prezentarea lui Lausen include un grafic care prezintă datele cumulative ale „numărului de pacienți cu efecte secundare ale vaccinului (pentru medicii de asigurări)". În 2021, numărul de efecte secundare ale vaccinurilor raportate a explodat la aproximativ 2,5 milioane, de la mult sub 200.000 în anii precedenți.  
 

 
Lausen și AfD au criticat presa germană finanțată de stat în timpul conferinței lor de presă pentru că nu a raportat datele alarmante ale KBV. De asemenea, ei au subliniat că Robert-Koch-Institut și Paul-Ehrlich-Institut (instituții federale germane similare CDC) nu și-au îndeplinit datoria, deoarece nu au solicitat și nu au analizat ele însele aceste date de la KBV.   Lausen a spus că agențiile guvernamentale au încercat să ascundă publicului date care indică pericolul potențial al vaccinurilor COVID. 

Un alt exemplu de discreditare potențială de către statul german a datelor referitoare la riscul administrării injecțiilor COVID poate fi găsit în cazul lui Andreas Schöfbeck. 

Schöfbeck a fost președintele consiliului de administrație al celui mai mare furnizor german de asigurări de sănătate BKK ProVita. Acesta a tras un semnal de alarmă la începutul anului 2022 cu privire la numărul extraordinar de mare de cazuri suspecte de efecte secundare ale injecțiilor pe bază de gene în 2021. A fost concediat la scurt timp după ce a trimis Institutului Paul-Ehrlich o scrisoare oficială în care își exprima îngrijorarea cu privire la injecțiile bazate pe datele de asigurare. 

Reprezentanții ministerului german al sănătății s-au grăbit să respingă și să discrediteze constatările sale.