ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea și-a prezentat demisia din funcția de președinte executiv al PSD, luni, în ședința Biroului Permanent Național, dar o decizie va fi luată abia miercuri de Comitetul Executiv Național al partidului.

Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern.Cu toate acestea, liderii organizaţiilor din ţară îi cer să rămână în PSD.

„Au decis, după o discuţie intensă, să ducă această discuţie la Comitetul Executiv de miercuri, că aici e nevoie să vină toată ţara. Azi, au fost prezenţi toţi vicepreşedinţii.

Mi-am depus mandatul, dar toţi colegii resping ideea. Este o atitudine care mă bucură în tot necazul ăsta, după 15 ani de muncă în acest partid este important să vezi că ai atâta susţinere, e o hrană nepatrimonială importantă.

Nu mă simt foarte confortabil cu asemena presiune, dincolo de ce au spus colegii mei azi, sunt mesaje primite din ţară de la membri de partid şi de la persoane care nu sunt membri de partid. Nu mă simt foarte confortabil, sunt un om care nu ezită, dar trebuie să recunosc că toate aceste manifestări mă pun pe gânduri", a spus Liviu Dragnea conform Agerpres.