ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecătoria Buftea a respins joi, 23 martie, excepțiile invocate de Gigi Becali și a confirmat legalitatea rechizitoriului, în dosarul în care finanțatorul FCSB a fost trimis în judecată pentru fraudă la vot. Decizia luată în procedura de cameră preliminară poate fi contestată, scrie ȘtiriPeSurse. 

Respinge cererile și excepțiile invocate de către inculpatul BECALI GEORGE, ca neîntemeiate. În baza art. 346 alin. (1) și (2 )C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. 6639/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul BECALI GEORGE, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot, în stare de recidivă, prev. de art. 387 alin. 1 lit. a C.p., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.p.., a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecății cauzei privind pe inculpatul BECALI GEORGE. Cu drept de contestație în 3 zile de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 23.03.2023.

„Chiar dacă sunt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acțiune din România în ultimii ani. E mai important decât toate războaiele. Depinde viitorul neamului, al copiilor și al nepoților. Dacă nu se face referendum și nu se spune clar că familia e compusă din bărbat și femeie, va fi greu. Ăștia ne atacă ușor, ușor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educație și se scrie în manuale 'ce bine e să fii homosexual'. Trebuie să salvăm țara", declara Gigi Becali în octombrie 2018, atunci când s-a prezentat curajos la vot, neștiind că autoritățile îl vor vâna ulterior pentru actul său de credință.