ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea de Aepel Timișoara a decis: familia Colțeu nu mai estemai este recunoscută drept moștenitoare a satului Nadăș.

Cei doi soți, Alexandru și Viorica Colțeu, au rămas fără calitatea de moștenitori după ce instanța de la Timișoara a decis să deființeze toate documentele care îi făceau moștenitori pe cei doi, scrie aradon.ro.

Curtea de Apel Timișoara a desființat toate înscrisurile prin care familia Colțeu a moștenit Nadășul.

Decizia Curții de Apel Timișoara este una foarte importantă, capitală chiar în dosarul care vizează aflarea adevărului în ceea ce privește moștenirea Nadășului. Dar toți cei implicați vor trebui să mai aștepte câteva luni de zile până când dosarul se va judeca și la Înalta Curte de Casație și Justiție. Pentru că, mai mult ca sigur, familia Colțeu va face o contestație împotriva deciziei Curții de Apel Timișoara.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara. Dispune desființarea următoarelor înscrisuri: Certificat de calitate de moștenitor nr. 5/31.01.2003 eliberat de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad; Încheiere finală nr. 5/31.01.2003 dispusă de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 7-6-5/2003; Încheierea dispusă la data de 31.01.2003 de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 6/2003; Încheierea dispusă la data de 31.01.2003 de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 7/2003; Declarația numitului Hotăran Tiberiu autentificată la Biroul Notarului Public Vlai Adrian din Arad, prin încheierea nr. 214/31.01.2003; Declarația de martor, completată olograf, dată în dosarul succesoral nr. 7-6-5/2003 la data de 31.01.2003 de numitul Hotăran Tiberiu în fața notarului Vlai Adrian”. Ce înseamnă asta? Din acest moment, familia Colțeu a rămas fără uriașa moștenire evaluată la aproximativ 22 de milioane de euro. Și asta pentru că, din punctul de vedere al procurorilor DNA, confirmat de decizia judecătorilor, documentele eliberate de Biroul Notar Public Vlai Adrian nu reflectă realitatea.


Articolul integral poate fi citit AICI.