Curtea de Aepel Timișoara a decis: familia Colțeu nu mai estemai este recunoscută drept moștenitoare a satului Nadăș.

Cei doi soți, Alexandru și Viorica Colțeu, au rămas fără calitatea de moștenitori după ce instanța de la Timișoara a decis să deființeze toate documentele care îi făceau moștenitori pe cei doi, scrie aradon.ro.

Curtea de Apel Timișoara a desființat toate înscrisurile prin care familia Colțeu a moștenit Nadășul.

Decizia Curții de Apel Timișoara este una foarte importantă, capitală chiar în dosarul care vizează aflarea adevărului în ceea ce privește moștenirea Nadășului. Dar toți cei implicați vor trebui să mai aștepte câteva luni de zile până când dosarul se va judeca și la Înalta Curte de Casație și Justiție. Pentru că, mai mult ca sigur, familia Colțeu va face o contestație împotriva deciziei Curții de Apel Timișoara.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara. Dispune desființarea următoarelor înscrisuri: Certificat de calitate de moștenitor nr. 5/31.01.2003 eliberat de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad; Încheiere finală nr. 5/31.01.2003 dispusă de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 7-6-5/2003; Încheierea dispusă la data de 31.01.2003 de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 6/2003; Încheierea dispusă la data de 31.01.2003 de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 7/2003; Declarația numitului Hotăran Tiberiu autentificată la Biroul Notarului Public Vlai Adrian din Arad, prin încheierea nr. 214/31.01.2003; Declarația de martor, completată olograf, dată în dosarul succesoral nr. 7-6-5/2003 la data de 31.01.2003 de numitul Hotăran Tiberiu în fața notarului Vlai Adrian”. Ce înseamnă asta? Din acest moment, familia Colțeu a rămas fără uriașa moștenire evaluată la aproximativ 22 de milioane de euro. Și asta pentru că, din punctul de vedere al procurorilor DNA, confirmat de decizia judecătorilor, documentele eliberate de Biroul Notar Public Vlai Adrian nu reflectă realitatea.


Articolul integral poate fi citit AICI.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews