ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inspectorii ANPC au decis să interzică Metrorex să folosească stația Piața Victoriei, după ce o femeie s-a plâns că și-a prins piciorul între peron și garnitura de tren. 

”În urma primirii unei reclamații a unui consumator care și-a prins piciorul în spațiul dintre tren și marginea peronului, o echipă de comisari din cadrul CPC al Mun. București s-a deplasat la stația de metrou Piața Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate, relatează antena3.ro
 
A fost aplicată o amendă contravențională de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune în pericol siguranța consumatorilor și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestarii serviciului până la remedierea deficiențelor", se arată în comunicatul ANPC. 

Potrivit ANPC, decizia trebuie pusă cât mai repede în aplicare, însă până în acest moment nu se știe dacă Metrorex s-a conformat cererii primite.
 
ANPC susține că este obligatoriu să nu se mai folosească stația de metrou Victoriei până când nu se rezolvă problema.