ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Depunerea declarației 600 privind veniturile asupra cărora se vor declara și plăti contribuțiile la pensii și de sănătate pentru veniturile extra-salariale mai mari de 1.900 de lei pe lună va fi amânat până la 1 martie 2018, a anunțat președintele PSD Liviu Dragnea. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a solicitat ca în următoarea ședință de Guvern, pe 31 ianuarie, să se adopte ordonanță pentru amânarea termenului de depunere până la 1 martie pentru declarația 600 „pentru a le da posibilitatea să meargă până la eliminarea Declarației 600”.

„Am avut o întâlnire cu doamna Dăncilă, liderii ALDE și ministrul Ionuț Mișa. Am discutat despre declarația 600. Am solicitat ca în următoarea ședință de Guvern să adopte ordonanță pentru amânarea termenului de depunere până la 1 martie pentru a le da posibilitatea ca în perioada imediat următoare să meargă până la eliminarea declarației 600, cu condiția să găsească soluția pentru ca persoanele fizice care trebuiau să plătească aceste contribuții să rămână asigurați în sistemul de asigurări și să găsească o soluție civilizată pentru a evita disconfortul celor care ar trebui să depună această declarație. Pentru cei care au depus deja declarația, tot în acea ordonanță, să prevadă niște măsuri tranzitorii”, a declarat Liviu Dragnea, înaintea ședinței PSD.