ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A tunat și i-a full-optionat pe liberali prin ministerele cîțeștii ocârmuiri! De pildă, ministreasa Raluca Turcan (PNL) care deunăzi îi ura La Mulți Ani unui baron mort și îngropat de sute de ani, vine azi cu o nouă gafă: vrând să spună că se implică trup și suflet la Ministerul Muncii (un loc emblematic pentru așa o persoană muncitoare), sibianca de Moldova ne spune că ea este full-option în „proiectul de ministru al Muncii”:

„Mă cunoașteți de foarte mult timp și știți că niciodată nu am vândut blana ursului din pădure și sunt un om care, dacă intră într-un proiect, intră full-option. Iar eu sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii”, a declarat joi Raluca Turcan, citată de Agerpres

Ce-am putea noi să înțelegem din această declarație? Că Raluca Turcan a vrut să spună:

1. Că dumneai nu se identifică drept femeie, ci automobil.

2. Că dumneai se identifică „full-option” ca femeie.

3. Că dumneaei confundă portofoliul de la M.M. cu un „proiect” ca cele de prin ONG-uri.

4. Că dumneaei se implică trup și suflet la Guvernul României, dar din păcate nu se prea pricepe la limba română.

5. Că dumneaei, spre deosebire de colegii din PNL, nu a fost mână-n mână cu UDMR-ul care a vândut blana ursului Arthur contelui austriac.

6. Nici una din toate acestea, ci o interpretare care scapă sensului comun.

Bifați și d-voastră o opțiune. Nu pe toate, ca să nu fie „full-option”...