Două apartamente și trei case în Sibiu, venituri din chirii și din salarii, dar și conturi la bănci – aceasta este averea familiei
președintelui Iohannis, potrivit celei mai recente declarații publicate pe pagina de internet a administrației prezidențiale.

Interesant este că veniturile președintelui au scăzut, în timp ce ale soției sale … au crescut.

Potrivit declarației de avere a șefului statului, veniturile din salariu ale președintelui Klaus Iohannis au scăzut, comparativ cu anii anteriori.

De la 196.155 de lei în 2016, la 165.100 de lei în 2018.

În schimb, veniturile din salarii ale doamnei Carmen Iohannis ca profesor la Colegiul "Gheorghe Lazăr” din Sibiu au crescut.

La fel, și veniturile din chirii. De la 29.529 lei, în 2017, la 35.829 de lei, anul trecut.

Președintele mai are un cont de 210.000 de lei, înregistrându-se o creștere față de 2017, când avea suma de 170.000 de lei. În 2016, el avea în cont 221.000 de lei.

De-asemenea, șeful statului deține împreună cu soția sa două apartamente și trei case de locuit în Sibiu.

 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews