ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Al treilea război mondial va fi nuclear și distructiv... Președintele Biden este un om cu experiență și a declarat anterior că singura alternativă la război sunt sancțiunile”, a spus Lavrov într-un interviu acordat canalului arab al Al Jazeera, fără a detalia, potrivit Gazeta.ru, și Reuters citate de EpochTimes.

La începutul acestei săptămâni, spectrul războiului nuclear a fost ridicat când președintele rus Vladimir Putin a ordonat forțelor strategice de descurajare ale țării sale, care operează o parte din arsenalul nuclear al Rusiei, să fie într-o stare de alertă sporită și apoi de alertă de luptă.

Ulterior, propagandistul său preferat de la Rossia 1 a decretat: Rusia poate distruge NATO într-o secundă - submarinele nucleare ale Moscovei au peste 500 de rachete cu focoase nucleare. Kiseliov vrea să vadă lumea chiseliță: „De ce avem nevoie de lume, dacă Rusia nu va fi în ea?”