ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o vreme în care suntem obligați să semnăm declarații pentru cele mai mărunte nevoi, afaceristul Cezar Ionașcu a dat citire miercuri seară pe social media unei declarații de om liber către țară, susținute după un text preluat, însă pe care el este de părere că ar trebui să și-l însușească fiecare român. Deși punctele de vedere ale declarației adoptate de Cezar Ionașcu sunt radical diferite față de ceea ce am fost obișnuiți să credem în ultima vreme, ele sunt însoțite de argumente și contraexemple.

„Bună seara! Sunt Cezar Ionașcu, sunt răzeș - în traducere românească, om liber -. În seara asta, în loc de povestea de noapte bună, o să vă las o declarație foarte importantă pentru țară, pe care mi-o asum în nume propriu. Ar trebui să fie declarația fiecăruia dintre voi în această perioadă. Are mai multe puncte, o să vi le citesc acum:

1. Nu port mască, pentru că facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care intră în gură și în plămâni. Nu am nevoie sub nicio formă de o infecție de nivel superior.

2. Nu port mănuși, pentru că am suficientă minte încât să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva. Altfel, e doar o contaminare încrucișată și perpetuă, cu aceleași mănuși.

3. Păstrez distanțe sociale de orice natură pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public, dacă ar fi un sentiment reciproc la mijloc. Îmbrățișarea generează eliberare de endorfine, care ridică starea de spirit și ameliorează stress-ul. Avem parte de suficient stress în această perioadă și avem nevoie de îmbrățișări.

4. Nu fac vaccinul antigripal pentru că nu vreau sub nici o formă să-mi cresc șansele de a face o boală respiratorie, urâtă sau foarte urâtă ca manifestare, și, în același timp, de a mă contamina cu cel puțin 4 tulpini de coronavirus, sporindu-mi cu 36% șansele  de a fi în acea stare doar prin vaccinare.

5. Nu merg la testare chiar dacă prezint simptome de răceală: știu deja că testul ar ieși pozitiv pentru Covid-19, pentru a fi adăugat eu la numărul de cazuri noi, crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și mass-media. Și nu, n-am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba.

6. Mă spăl pe mâini cu apă și săpun pentru că așa m-a învățat mama, pentru că asta am făcut dintotdeauna. E o normă de igienă elementară.

7. Nu voi face nici un vaccin, nici mie, nici membrilor familiei mele, nici copiilor mei. Guvernul nu e mandatat vreodată pentru a îmi face vaccin și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici sau la TV sau în sursele de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că Guvernul, politicienii și organizațiile mondiale criminale, finanțate de tot felul de interlopi dubioși, lucrează pentru binele și siguranța mea, așa cum s-a dovedit în ultima perioadă.

8. Nu voi trăi cu frică, deoarece nu am trăit niciodată așa și nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că faci ceea ce trebuie, e treaba ta! Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon, că așa scapi de virus, o făceai? Nu cred că ești departe. Oficialii ți-au spus să stai în casă în loc să-ți întărești sistemul imunitar, contactând un agent patogen, la fel cum ți-au spus că se moare de pojar, când știi foarte bine că asta e o anomalie. Așadar, voi continua să ies din casă și să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință, nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să-și hrănească mintea.

9. Oprește știrile și începe cercetările independente! Vei afla mai multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-au făcut cu vaccinurile. Culmea, țările în care Organizația Mondială a Sănătății nu are acces au cele mai puține cazuri de coronavirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să-ți formezi propria viziune decât să iei totul ambalat de la TV și să crezi ce vor alții!”, a declarat Cezar Ionașcu, miercuri seară,într-o filmare transmisă live pe Facebook, care a înregistrat peste 11.000 de reacții și 16.000 de redistribuiri.

Recent, Cezar Ionașcu s-a remarcat printr-o altă ieșire publică în care contesta legea vaccinării obligatorii, care a fost urgentată în contextul pandemiei de coronavirus, motivând că obligativitatea vaccinării trebuie să fie acoperită prin obligativitatea răspunderii companiilor farmaceutice, cu garantare din partea statului, asupra posibilelor efecte adverse care ar putea influența negativ copiii și persoanele vaccinate, în general.