ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit lui Constantin Enceanu, prietenul apropiat a lui Petrică Mîțu Stoian care a decedat din cauza complicațiilor Covid, artistul ar fi spus după ce s-a vaccinat în primăvara acestui an că vrea să moară în glorie, conform Evenimentul Zilei.

„Se vaccinase cu ambele doze. S-a vaccinat în primăvară printre primii. Dacă vă uitați pe Facebook-ul lui, a postat că e printre primii soliști care s-au vaccinat. Spunea în glumă: suntem printre primii soliști de muzică populară care s-au vaccinat și vreau să mor în glorie.

Mi-a zis acum o săptămână că și-a făcut CT-ul la plămâni, că plămânul stâng undeva 30% se vedea ca o oglindă. COVID-ul și-a lăsat amprenta. De aceea a mers la acea clinică să se refacă. Nu a tușit Petre absolut deloc. Mi-a spus cu o săptămână în urmă. Lasă-mă mai încet că obosesc. Sechelele COVID-ului așa se întâmplă”, a declarat Constantin Enceanu la RomâniaTV.