ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a declarat că statul său „nu va asista" la nicio solicitare de extrădare din partea procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, pe fondul a ceea ce el a numit „circumstanțe discutabile", în timp ce a calificat acuzațiile împotriva fostului președinte Donald Trump drept „antiamericane" și ca o „militarizare a sistemului juridic pentru a promova o agendă politică", potrivit FoxNews. 

Fostul președinte și candidat republican la președinția din 2024 a fost pus sub acuzare joi de un mare juriu din Manhattan, după o anchetă cu miză politică- spun cei mai mulți dintre criticii acestui eveniment.

„Folosirea ca armă a sistemului juridic pentru a promova o agendă politică dă peste cap statul de drept", a scris DeSantis pe Twitter joi. „Este antiamerican".

„Procurorul districtual din Manhattan, susținut de Soros, a manipulat în mod constant legea pentru a declasa infracțiunile și pentru a scuza comportamentul infracțional", a continuat el. „Cu toate acestea, acum o manipulează pentru a viza un adversar politic".
 
 


DeSantis a adăugat: „Florida nu va asista la o cerere de extrădare, având în vedere circumstanțele discutabile în cauză cu acest procuror din Manhattan susținut de Soros și agenda sa politică."