ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a declarat că statul său „nu va asista" la nicio solicitare de extrădare din partea procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, pe fondul a ceea ce el a numit „circumstanțe discutabile", în timp ce a calificat acuzațiile împotriva fostului președinte Donald Trump drept „antiamericane" și ca o „militarizare a sistemului juridic pentru a promova o agendă politică", potrivit FoxNews. 

Fostul președinte și candidat republican la președinția din 2024 a fost pus sub acuzare joi de un mare juriu din Manhattan, după o anchetă cu miză politică- spun cei mai mulți dintre criticii acestui eveniment.

„Folosirea ca armă a sistemului juridic pentru a promova o agendă politică dă peste cap statul de drept", a scris DeSantis pe Twitter joi. „Este antiamerican".

„Procurorul districtual din Manhattan, susținut de Soros, a manipulat în mod constant legea pentru a declasa infracțiunile și pentru a scuza comportamentul infracțional", a continuat el. „Cu toate acestea, acum o manipulează pentru a viza un adversar politic".
 
 


DeSantis a adăugat: „Florida nu va asista la o cerere de extrădare, având în vedere circumstanțele discutabile în cauză cu acest procuror din Manhattan susținut de Soros și agenda sa politică."

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews