ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar cîteva ceasuri după solicitarea de suspendare a negocierilor pentru rotativă, liberalii au descoperit că Marcel Ciolacu e și putinist, pe lîngă altele, transmite InPolitics. Prezent ieri la Digi24, fostul premier Florin Cîțu a formulat acuzații extrem de grave la adresa liderului PSD.

Întrebat cum va arăta guvernarea României atunci când Guvernul va fi condus de către liderul PSD, fostul premier Florin Cîțu a răspuns: „Îngrozitor”.

„Va fi îngrozitor, cred eu. Eu în continuare sper că nu se va întâmpla. Gândiți-vă că Marcel Ciolacu, viitorul premier – eu sper că nu ajungem acolo, dar el se pare că o să fie – este cel care a pus România într-o situație dificilă, într-o situație îngrozitoare la nivel mondial când în ziua în care Joe Biden vizita Kievul (…) el ataca Ucraina pentru un subiect inexistent, ceva pe canalul Bîstroe, nu avem date nici astăzi, nu s-a întâmplat nimic, cei care l-au pus să facă acest atac nu au mai venit să-l susțină. Deci acesta este omul care a folosit propaganda rusă, a atacat Ucraina în ziua în care partenerul nostru și care asigură stabilitatea în regiune, americanii, Joe Biden era la Kiev într-o vizită importantă. Vă dați seama că, dacă a avut curajul să facă asta atunci, cum o să fie România, ce se va întâmpla cu România, în ce direcție va merge România când el o să fie premier și o să aibă toate instituțiile statului în subordine”, a afirmat Florin Cîțu, conform News.ro preluat de sursa citată.