ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO tradus de Ionel Trandafir:

„Un membru al Parlamentului European a fost cenzurat după ce a început să o critice pe Ursula von der Leyen. Europarlamentarului german Christine Anderson i s-a redus vocea la tăcere după ce a expus corupția contractelor de vaccinare de tip "amical" ale Ursulei von der Leyen cu Pfizer.

Microfonul lui Anderson a rămas deschis până în momentul în care a declarat că un "parlament care acoperă această corupție este la fel de corupt - și jefuiește...". Apoi, microfonul este inchis. Un bărbat a strigat că vrea să audă ce are de spus Anderson, dar această cerere a fost respinsă. Iată cât de mult respectă Parlamentul European democrația. Democrația este moartă în Europa.

În Malta, cei care o susțin pe Metsola strigă că candidata lor este cenzurată pentru că TVM nu acoperă toate știrile despre ea. Sperăm că TVM va acoperi această poveste despre cum, sub regimul Metsola, Parlamentul UE cenzurează vocile disidente.

Christine Anderson este membră germană a Parlamentului European și este considerată astăzi una dintre cele mai curajoase persoane din Parlamentul UE pentru că a avut curajul de a pune la îndoială contractul de vaccinare pe care von der Leyen l-a semnat cu Pfizer prin spatele deputaților europeni.

De partea sa, Christine Anderson a scris această postare, în care a explicat că a cerut o modificare pe termen scurt a ordinii de zi pentru a clarifica contractele de vaccinare dintre Comisia Europeană și Big Pharma. În postare, ea a scris:

"Când exprim aceste trei cuvinte: Pfizer, Corupție și von der Leyen, Președintele Parlamentului îmi închide imediat microfonul!!! Acest lucru este urmat de un vot de 7 secunde în care toate celelalte partide resping propunerea mea. (am lăsat în mod deliberat procesul scandalos nedifuzat în videoclip), Imediat după aceea, Parlamentul se suspendă pentru pauză. Asta e tot. Dacă, într-un pseudoparlament, centralismul tehnocrat întrupează partide de tip bloc, cimentate care nu sunt interesate nici măcar să clarifice cele mai grave acuzații de corupție în valoare de două cifre de miliarde de euro împotriva propriei lor președinte al Comisiei, Ursula von der Leyen ( parchetul investighează deja), oare această construcție anti-cetățenească nu ar putea fi numită pe bună dreptate R/URSS? În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, cele mai bune salutări,

A dumneavoastră, Christine Anderson, europarlamentar@AfDimEUParl".”