ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Depanatorul de laptopuri al lui Hunter Biden a declarat că nu vrea să mai iasă din casă după ce echipa juridică a fiului președinte încearcă să scoată „mizerii” despre el, potrivit dailymail.

La sfârșitul săptămânii s-a aflat că aliații fiului președintelui plănuiau să riposteze la criticii acestuia cu procese de defăimare și că s-au reunit în septembrie pentru a elabora un plan de acțiune. 

Jon Paul Mac Isaac, care conduce magazinul de reparații de calculatoare unde Hunter a lăsat două laptopuri în aprilie 2019 pe care nu le-a mai recuperat, a declarat că primește adesea amenințări cu moartea. 

„Majoritatea îmi spun doar să mă sinucid. La care eu răspund: "Dar cum aș ajunge în Rai?". Asta chiar îi enervează!", a declarat el pentru DailyMail.com.

„Am mers la un bar noaptea trecută cu un prieten foarte mare pentru protecție. A trebuit să plec pentru că un grup încerca să le spună tuturor că am o armă pentru a fi atacat. Acest lucru s-a întâmplat la o săptămână după împușcăturile din Colorado Springs, așa că nu e deloc de glumă”, a continuat Isaac. 

„Inutil să mai spun că, având în vedere că echipa de avocați a lui Hunter încearcă să scoată mizerii și să mă intimideze, nu trebuie să mai ies din casă în viitorul apropiat!”. 

La începutul acestui an, Isaac a declarat că și-a pierdut afacerea și s-a confruntat cu falimentul din cauza unei campanii de intimidare cu care s-a confruntat odată ce laptopul a devenit public. 

Avocatul și prietenul lui Hunter, Kevin Morris, a declarat la întâlnirea din septembrie că printre ținte s-ar putea număra Eric Trump, Fox News și Rudy Giuliani, potrivit Washington Post.

El a expus cercetările pe care le-ar putea folosi împotriva potențialilor martori, cum ar fi Isaac - un susținător al lui Trump care a intrat în posesia laptopului - și un fost partener de afaceri, Tony Bobulinski.

Morris și alții s-au concentrat asupra ideii dacă datele din laptop au fost obținute și distribuite în mod necorespunzător. 

Se pare că Hunter a fost chemat pentru scurt timp la ședință pentru a-și oferi ideile prin intermediul unei înregistrări video. 

„Ei simt că lipsește o întreagă contra- narațiune din cauza întregii narațiuni Hunter-hater de acolo”, a declarat activistul liberal David Brock, care a fost prezent.
„Ceea ce am abordat cu adevărat a fost mai mult carnea, carnea a ceea ce ar arăta un răspuns”.

Republicanii intenționează să se folosească de controlul pe care îl dețin asupra comisiilor din Camera Reprezentanților în noul an pentru a cerceta ceea ce consideră că a fost trafic de influență din partea familiei Biden, expus în e-mailurile de pe laptopul lui Hunter Biden. 

Senatorul republican Ron Johnson a declarat pentru DailyMail.com că strategia ofensivă a lui Hunter a arătat că echipa sa știa că urmează probleme.  

„Nu este nicio surpriză că Joe Biden și aliații săi sunt îngrijorați de investigațiile republicane privind corupția care implică afacerile de peste hotare ale familiei sale'” a declarat el pentru DailyMail.com.

„Mă aștept ca mai multe lucruri să fie dezvăluite ca urmare a acestor investigații. Senatorul Grassley și cu mine am expus adevărul despre Hunter Biden, despre corupția din familia Biden și despre modul în care Joe Biden a mințit publicul american. 

Mass-media coruptă a respins complet și a mușamalizat investigația noastră și laptopul lui Hunter Biden cu ajutorul oficialilor federali de aplicare a legii. Este important să descoperim adevărul și să îl livrăm poporului american.”
 
 
Descoperirea laptopului lui Hunter Biden a declanșat o serie de știri oribile despre adevărata față a familiei Biden.
 
Fișierele găsite în computerul personal al lui Biden includeau e-mailuri ce arătau afaceri dubioase ale fiului actualului președinte al SUA cu oficiali străini, ruși și chinezi, fotografii nud cu prostituate, în care acesta se droga și plăți din greșeală de 25.000 de dolari în plus unei prostituate dintr-un cont legat de tatăl său.

De asemenea, s-a descoperit un aranjament din 2015 al lui Biden pentru o întâlnire între Vadym Pozharskyi, consilier la o firmă ucraineană de energie, și vicepreședintele de atunci Joe Biden, precum și alte cazuri în care Biden a încercat să profite de legăturile familiei sale.

Afacerile de peste hotare ale tânărului Biden sunt deja analizate cu atenție, în timp ce anchetatorii federali verifică dacă acesta a plătit impozitele corespunzătoare.

Odată cu preluarea controlului Camerei în noul an, republicanii au semnalat că vor folosi puterile de investigație ale comisiilor pentru a urmări familia Biden.