ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lipsa probelor suficiente este motivul pentru care Departamnentul de Justiție va înceta acuzațiile împotriva ofițerului care a omorât-o pe Ashli Babbit la evenimentul de la Capitoliu , din 6 ianuarie. „Ancheta nu a dezvăluit nicio dovadă care să demonstreze că, în momentul în care ofițerul a tras un singur foc asupra doamnei Babbitt, acesta nu credea în mod rezonabil că este necesar să facă acest lucru”, a declarat Procuratura SUA, potrivit gândul.ro.

Ashli Babbit a murit din cauza rănilor suferite, fiind împușcată mortal de un ofițer care a surprins-o în timp ce urca printr-o ușă în care sticla era spartă.

Anchetatorii din cadrul Departamentului de Poliție Metropolitană DC și al Secției de Corupție Publică și Dreptruri civile din oras, precum și Divizia Drepturilor Civile au încheiat cazul afirmând că există "probe insuficiente", pentru a continua acuzațiile împotriva ofițerului.