ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără deputată austriacă de stânga (Partidul Social Democrat din Austria), Eva María Holzleitner, de 28 de ani, s-a prăbușit marți, în mijlocul unui discurs în Parlament, a transmis IsraelNationalNews. VIDEO mai sus.

„Evi” Holzleitner este o militantă a drepturilor homosexualilor dar nu și a drepturilor nevaccinaților. Vaccinistă convinsă, ea a postat recent un îndemn la vaccinare pe Instagram împreună cu alți deputați de stânga:

„Am încredere în rezultatele și testele științifice: scepticismul de a deveni steril prin vaccinarea împotriva coronavirus este nefondat! Noi suntem vaccinați! Vaccinarea este esențială pentru a controla pandemia împreună și individual. Este important să existe informații cu ușor accesibile despre vaccinare, pentru a se risipi prejudecățile, temerile și știrile false - pe canalele pe care tinerii le folosesc cel mai des. Noi, patru reprezentanți ai Partidului, suntem de acord și recomandăm tuturor să nu aibă încredere în „experții” falși, ci mai degrabă în acei experți care înțeleg cu adevărat ceva deoarece au pregătirea adecvată și mulți ani de experiență. De aici apelul comun: Vă rog să vă vaccinați!”, după cum reliefează mesajul și AmericasFrontlineDoctors.

Unele surse de presă afirmă că și-a revenit la scurt timp dar, din păcate, de atunci nu s-a mai afișat în persoană în public și nici pe conturile ei de social-media pentru a ști care mai este starea ei de sănătate și ce i-a provocat colapsul.

Citiți și Sebastian Kurz a criticat și amenințat România pentru corupție ca azi să fie dat jos într-o afacere de mituire a presei și falsificare de sondaje publice. Urmașul desemnat de el, Alexander Schallenberg, este un filorus