ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un lider AUR a trădat cauza la Legea prevenției separării copilului de familie, potrivit Știripesurse. Un document cu numele lui Dan Tănasă, în calitatea sa de președinte al unei comisii parlamentare care și-a dat avizul pozitib pare să indice aprobarea proiectului de către acesta.
 
Unul dintre cei mai vocali membri ai AUR, Dan Tanasă, președintele Comisiei pentru egalitate de șanse între bărbați și femei, are numele înscris sub adresa de înaintare a proiectului aprobat pozitiv către Biroul Permanent al Camerei Deputaților. 

Documentul este public, dar el a fost invocat azi de la tribuna Camerei Deputaților de ceilalți lideri politici, mai amintește sursa citată care îl oferă în copie conformă cu orginalul, mai jos. 
 
ACTUALIZARE: În ciuda documentului în cauza, în plen toți deputații AUR au votat contra - FOTO CAPTURĂ mai jos. Dacă deputatul în cauză a respins proiectul și în Comisie, în mod normal trebuia să pună în vedere celor care publică documentele Comisiei să înregistreze pe actul existent pe site-ul Camerei Deputaților opinia sa contrară. Până la edificare situația rămâne incertă.