ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Daniel Gheorghe  a avut miercuri, în Parlament, o declarație politică despre persoane și structuri de stat care, în disprețul  limitelor legale prevăzute, se ocupă de poliția gândirii în societatea românească ori caută să impună prin persuasiune ideologii străine de valorile identitare ale poporului român. Este vorba de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, insituție aflată în subordinea Parlamentului României, pe care deputatul liberal o acuză că a pornit o campanie de promovare a ideologiei de gen și a ideologiei LGBT.   Mai mult, spune deputatul PNL, CNCD a ajuns să vină cu propuneri legislative privind așa zisa uniune consensuală și parteneriatul civil, acte total neconstituționale.

„Doresc să sesizez anumite abuzuri comise de CNCD. Au existat cazuri în care anumite persoane publice au fost amendate sau trase la răspundere de această instituție bugetofagă pentru simple păreri, inclusiv pentru puncte de vedere care intră sub incidența principiului constituțional al imunității parlamentare. Actualul președinte al CNCD, Csaba Astalos, a pornit o campanie interesantă de promovare a ideologiei de gen și a ideologiei LGBT. Și la Curtea de Justiție a UE, CNCD a susținut un punct de vedere diametral opus cu cel reprezenttat de statul român prin oamenii trimiși acolo de guvernul României. Și mai recent, această instituție subordonată Parlamentului vine și propune propuneri legislative privind așa zisa uniune consensuală, parteneriatul civil, în fapt, acte total neconstituționale. Acte care contravin valorilor morale și legislației la baza căruia este întemeiat statul român.
 
Consider că președintele CNCD ar trebui să-și dea demisia. Sau ar fi timpul ca Parlamentul să-și exercite capacitatea de control asupra acestei instituții. Sau ar trebui să ne punem o anumită întrebare: ce rost are un Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării transformat într-o poliție politică sau ideologică a corectitudinii politice și a noilor ideologii post-moderne, în contextul în care România are o legislație foarte bună împotriva discriminării?

Cred că trebuie intervenit și făcut ordine cu astfel de instituții care își exced mult zona pe care o au în atribuții și care ajung să se comporte abuziv atât în raport cu cele trei puteri în stat, cât și în raport cu Constituția țării”, a spus deputatul liberal.