Ion I.C. Brătianu, născut în data de 20 august 1864, la Florica, Argeș, este exponentul unui patriotism românesc autentic și un luptător neobosit împotriva bolșevismului si a oricarui tip de totalitarism, a scris, marți, deputatul Daniel Gheorghe, într-o postare pe Facebook.
 
Potrivit acestuia, de numele lui Ion I.C. Brătianu se leagă a doua modernizare a statului național român, lupta pentru Reintregirea României si împlinirea dezideratului Marii Uniri.
 
„La 20 august 1864, la Florica, Argeș, s-a născut Ion I.C. Brătianu (1864-1927), omul politic de al cărui nume se leagă a doua modernizare a statului național român, lupta pentru Reintregirea României si împlinirea dezideratului Marii Uniri. Ionel Brătianu este exponentul unui patriotism românesc autentic și un luptător neobosit împotriva bolșevismului si a oricarui tip de totalitarism. Sub conducerea guvernelor liberale ale lui Ion I.C. Brătianu, România a cunoscut ample reforme sociale si politice și a reușit să își consolideze instituțiile constitutive ale unei democrații liberale dinamice din punct de vedere economic și cultural. Dumnezeu să odihnească in randurile dreptilor pe marele erou național al românilor, Ion I.C. Brătianu, dovadă a faptului că pe timpuri, aici, la noi în Carpați, au trăit și lei, nu doar vulpi și mistreți!”, a scrie deputatul Daniel Gheorghe.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews