ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion I.C. Brătianu, născut în data de 20 august 1864, la Florica, Argeș, este exponentul unui patriotism românesc autentic și un luptător neobosit împotriva bolșevismului si a oricarui tip de totalitarism, a scris, marți, deputatul Daniel Gheorghe, într-o postare pe Facebook.
 
Potrivit acestuia, de numele lui Ion I.C. Brătianu se leagă a doua modernizare a statului național român, lupta pentru Reintregirea României si împlinirea dezideratului Marii Uniri.
 
„La 20 august 1864, la Florica, Argeș, s-a născut Ion I.C. Brătianu (1864-1927), omul politic de al cărui nume se leagă a doua modernizare a statului național român, lupta pentru Reintregirea României si împlinirea dezideratului Marii Uniri. Ionel Brătianu este exponentul unui patriotism românesc autentic și un luptător neobosit împotriva bolșevismului si a oricarui tip de totalitarism. Sub conducerea guvernelor liberale ale lui Ion I.C. Brătianu, România a cunoscut ample reforme sociale si politice și a reușit să își consolideze instituțiile constitutive ale unei democrații liberale dinamice din punct de vedere economic și cultural. Dumnezeu să odihnească in randurile dreptilor pe marele erou național al românilor, Ion I.C. Brătianu, dovadă a faptului că pe timpuri, aici, la noi în Carpați, au trăit și lei, nu doar vulpi și mistreți!”, a scrie deputatul Daniel Gheorghe.