ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul liberal Daniel Gheorghe denunță atitudinea actualului Guvern, care, sfidând intresele  României, susține că va raporta Comisiei Europene toate deciziile importante pe care le va adopta. Guvernarea se asumă în numele poporului român, nu în numele Comisiei Europene ori al vreunui euro-birocrat, atrage atenția politicianul liberal.

Într-o declarație postată pe Facebook, deputatul  Daniel Gheorghe amintește că un guvern  este votat de Parlament  iar jurământul se depune cu mâna pe Biblie și pe Constituția României. 


„Premierul anunță că Guvernul  României își va lua angajamentul de a da raportul în fața Bruxelles-ului pentru toate măsurile și deciziile importante. Eu țin minte că, în România, Guvernul se votează de către Parlament  iar jurământul se depune la Palatul Cotroceni cu mâna pe Biblie și pe Constituția României. Deci guvernarea se asumă în numele poporului român, nu în numele Comisiei Europene ori al vreunui euro-birocrat. Mi se pare o mare umilință pentru România să fie tratată la infinit ca o țară de mâna a treia bună de pus pe coji de nucă la colțul clasei. Un guvern care acceptă tot felul de condiții politice lipsite de temei nu poate fi un guvern care să respecte pe români și care să acționeze în interesul României!”, a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.