ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Într-o postare pe pagina personală de Facebook deputatul PNL, Daniel Gheorghe, explică de ce este important ca românii să meargă la Referendum. Orice atac venit din partea lobby-ului progresist anticrestin practicat de diverse grupuri ideologice bine reprezentate la Bruxelles ori în alte părți reprezintă o insulta la adresa poporului român, spune deputatul liberal în mesajul său pro Referendum.

„Valorile identitare românești nu se negociază niciodată, în niciun fel, nicăieri și sub nicio formă. Orice atac venit din partea lobby-ului progresist anticrestin practicat de diverse grupuri ideologice bine reprezentate la Bruxelles ori în alte părți reprezintă o insulta la adresa poporului român și a tuturor celor care s-au jertfit în această țară asumându-și credința în Dumnezeu și luptând pentru moralitate, libertate și demnitate sub teroarea comunismului impus brutal de sovietici. Românii au puterea și înțelepciunea de a alege singuri pentru ei înșiși, asadar distinși "progresisti", nu încercați să le pervertiti sufletele cu neo-paganismul vostru! Prin Referendum, România va da o lecție de democrație și de civilizație europeană autentică într-o epocă a degradării valorilor constitutive ale modernității sub asaltul tiraniei globalismului fără de Dumnezeu!", scrie Daniel Gheorghe.
 
Referendumul pentru Căsătorie a fost convocat la inițiativa celor 3 milioane de cetățeni care au cerut schimbarea Constituției, în sensul definirii căsătoriei drept „uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie” și va avea loc pe 6 și 7 octombrie 2018.

Cetățenii vor trebui să răspundă cu DA, dacă sunt de acord cu schimbarea Constituției în forma adoptată de Parlament sau cu NU, dacă sunt împotriva dorinței celor 3 milioane de semnatari ai inițiativei.