ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Daniel Gheorghe a postat pe Facebook un mesaj în care își manifestă „suferința sufltească” pentru etichetele care li se pun românilor, în condițiile în care, spune el, România este ”un poligon de încercare pentru tot felul de experimente dubioase și nici nu poate fi tratată la nesfârșit precum un batalion disciplinar”.


„Țara mea nu mai poate fi un poligon de încercare pentru tot felul de experimente dubioase și nici nu poate fi tratată la nesfârșit precum un batalion disciplinar. Mă uit cu puternică suferință sufletească la toate aceste etichete stupide care ni se lipesc pe frunte de tot felul de neaveniți. Noi, românii, nu suntem nici mai corupți, nici mai hoți și nici mai bătuți în cap decât alții. Condiția umană este una singură peste tot în lume. Vrem o națiune care să trăiască demn și să se bucure de viață? Să învățăm să trăim pentru noi înșine și să ne lepădam de orice complex in fața orisicui vine să ne urecheze ori sa ne arate nouă ce avem de făcut la noi în casă. Așadar țineți minte 3 cuvinte : libertate, demnitate și nu în ultimul rând, suveranitate românească!”, a scris Daniel Gheorghe.