Deputatul PNL și-a exprimat speranța, într-o postare pe Facebook, că anunțul președintelui Iohannis privind decizia de a sesiza Curtea Constituțională privind modificarea Legii referendumului va rămâne doar la nivelul de intenție. Deputatul liberal consideră că acest nou demers al șefului statului este „o mare greșeală” în condițiile în care, spune Daniel Gheorghe, „singurii care au de câștigat dintr-o eventuală sesizare la CCR a acestei legi inevitabil legate de organizarea Referendumului pentru Familie sunt cei care, strecurați prin partide aflate la putere ori în opoziție, reduși numeric în voința lor de cenzură, caută motive de amânare sine die a acestui act legitim democratic”.

„Intenția, sper sa rămână la nivelul de intenție, exprimată de d-nul președinte, Klaus Werner Johannis, privind contestarea la CCR a legii tehnice de organizare a referendumurilor este o mare greșeală. Această lege procedurala a mai trecut prin furcile judecătorilor CCR, fiind declarata valida constituțional. Singurii care au de câștigat dintr-o eventuală sesizare la CCR a acestei legi inevitabil legate de organizarea Referendumului pentru Familie sunt cei care, strecurați prin partide aflate la putere ori în opoziție, reduși numeric în voința lor de cenzură, caută motive de amânare sine die a acestui act legitim democratic. Aștept ca președintele României să nu dea apă la moară unor grupuri ideologice marginale care încearcă cu fiecare ocazie să calce în picioare valorile identitare ale neamului românesc și neagă dimensiunea creștină a civilizației europene. Referendum = Suveranitate! D-le președinte Johannis, să știți că România este o țară creștină iar nu vreo colonie aruncată într-o margine de lume lipsită de Dumnezeu!”, a scris deputatul liberal pe contul său de Facebook.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews