ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Deputatul PNL și-a exprimat speranța, într-o postare pe Facebook, că anunțul președintelui Iohannis privind decizia de a sesiza Curtea Constituțională privind modificarea Legii referendumului va rămâne doar la nivelul de intenție. Deputatul liberal consideră că acest nou demers al șefului statului este „o mare greșeală” în condițiile în care, spune Daniel Gheorghe, „singurii care au de câștigat dintr-o eventuală sesizare la CCR a acestei legi inevitabil legate de organizarea Referendumului pentru Familie sunt cei care, strecurați prin partide aflate la putere ori în opoziție, reduși numeric în voința lor de cenzură, caută motive de amânare sine die a acestui act legitim democratic”.

„Intenția, sper sa rămână la nivelul de intenție, exprimată de d-nul președinte, Klaus Werner Johannis, privind contestarea la CCR a legii tehnice de organizare a referendumurilor este o mare greșeală. Această lege procedurala a mai trecut prin furcile judecătorilor CCR, fiind declarata valida constituțional. Singurii care au de câștigat dintr-o eventuală sesizare la CCR a acestei legi inevitabil legate de organizarea Referendumului pentru Familie sunt cei care, strecurați prin partide aflate la putere ori în opoziție, reduși numeric în voința lor de cenzură, caută motive de amânare sine die a acestui act legitim democratic. Aștept ca președintele României să nu dea apă la moară unor grupuri ideologice marginale care încearcă cu fiecare ocazie să calce în picioare valorile identitare ale neamului românesc și neagă dimensiunea creștină a civilizației europene. Referendum = Suveranitate! D-le președinte Johannis, să știți că România este o țară creștină iar nu vreo colonie aruncată într-o margine de lume lipsită de Dumnezeu!”, a scris deputatul liberal pe contul său de Facebook.