ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La dezbaterile din Parlament pe legea segregării populației prin Certificatul verde, la microfon a venit și deputatul Andi Gabriel Groșaru, deputat al minorității italiene, care a ținut să precizeze că este „îngrijorătoare evoluția măsurilor aplicate abuziv”, el precizând că a primi mii de mesaje, după cum transmite site-ul Știripesurse.

„Este inexplicabil că persoane vaccinate mor. Chiar acum zece minute am primit o veste despre un medic din Suceava care a murit. Persoanele vaccinate sunt cele care transmit virusului, iar cei nevaccinați, sănătoși, trebuie să lupte cu măsurile de segregare pentru a-și salva viața”, a spus el.

Andi Gabriel Groșaru a declarat recent în Parlament și că certificatul Covid instituie „practica eugenică” și copiază certificatul arian al naziștilor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews