ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La dezbaterile din Parlament pe legea segregării populației prin Certificatul verde, la microfon a venit și deputatul Andi Gabriel Groșaru, deputat al minorității italiene, care a ținut să precizeze că este „îngrijorătoare evoluția măsurilor aplicate abuziv”, el precizând că a primi mii de mesaje, după cum transmite site-ul Știripesurse.

„Este inexplicabil că persoane vaccinate mor. Chiar acum zece minute am primit o veste despre un medic din Suceava care a murit. Persoanele vaccinate sunt cele care transmit virusului, iar cei nevaccinați, sănătoși, trebuie să lupte cu măsurile de segregare pentru a-și salva viața”, a spus el.

Andi Gabriel Groșaru a declarat recent în Parlament și că certificatul Covid instituie „practica eugenică” și copiază certificatul arian al naziștilor.