ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Matei Dobrovie (PNL) a adresat vineri, 15 mai, un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Familiei. Acesta a subliniat că Familia este mediul cel mai prielnic pentru creșterea copiilor, având astfel o importanță majoră pentru dezvoltarea societății, motiv pentru care politicile de susținere a familiei și redresare demografică a țării trebuie să fie prioritare. 

„La mulți ani tuturor familiilor de Ziua lor! Familia este cel mai prielnic mediu pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Ea ne ghidează primii pași, ne oferă dragoste și ne învață s-o dăruim și noi. Părinții sunt primii care formează caracterul copilului și au un rol extrem de important pentru întreaga societate.

Fără familii puternice nu putem avea o Românie schimbată în bine. Politicile de susținere a familiei sunt una dintre prioritățile mele în activitatea parlamentară. Cred că următorul proiect de țară al României ar trebui să fie redresarea demografică. În curând voi lansa public mai multe propuneri legislative în acest sens.

În închisorile comuniste, în ciuda celor mai crude și oribile torturi, au fost oameni care au rezistat în acest iad prin credință, nădejde în Dumnezeu, dar și prin iubire față de familie. Nu au reușit comuniștii și nu vor reuși nici alții să distrugă instituția familiei, oricât ar încerca!”, a explicat deputatul Matei Dobrovie pe social media.