ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Evenimentul „educativ” de la Focșani, în care o conferință organizată cu sprijinul Ambasadei SUA, care, oficial, avea ca temă discriminarea femeilor, și la care au participat elevi de liceu, s-a transformat într-o acțiune de propagandă pentru  activiștii teoriei genului, nu a rămas fără reacții. Deputatul liberal Daniel Gheorghe consideră că în fața unei astfel de ofensive extremiste, profund distructive, singurele arme sunt Sfânta Scriptură și Constituția României.


„Conform articolelor 26 și 29 din Constituția României valorile familiei, ale libertății conștiinței și dreptul părinților de a asigura educația copiilor conform propriilor convingeri reprezintă drepturi fundamentale. Faptul că asociațiile de părinți din județul Vrancea ori din orice altă parte a României se opun impunerii prin persuasiune și manipulare către copiii minori a ideologiei de gen este un drept legal complet legitim. Cred că este de datoria noastră, a celor care îi reprezentăm pe români, să arătăm cum din spatele unor programe asa zis "educative" se ivește chipul pervers al ideologiei scolii de gândire neo-marxiste de la Frankfurt alături de expresia aberațiilor unor personaje gen Marcuse care au încercat să distrugă familia, comunitatea și credința prin relativizarea realității concrete. În fața acestei ofensive extremiste, profund distructive, să avem curajul de a interpune 2 Cărți, una de Adevăr revelat iar alta de lege materială : Sfânta Scriptură și Constituția României!!”, a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.