ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Daniel Gheorghe a salutat votul dat pe 9 mai 2017 de Plenul Camerei Deputaților în favoarea inițiativei cetățenești de organizare a referendumului pentru modificarea Constituției în sprijinul familiei.

„Inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției a trecut de Camera Deputaților! Acum, pasul următor fiind Senatul, adresez felicitări parlamentarilor care au votat astăzi pentru Familie și pentru apărarea acestei instituții sociale fundamentale! România va deveni reper european în ceea ce privește consolidarea valorile libertății întemeiate pe moștenirea creștină!”, a scris deputatul PNL într-o postare pe Facebook.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți, cu 232 de voturi "pentru", 22 - "împotrivă" și 13 abțineri, inițiativa cetățenească pentru revizuirea Constituției cu privire la redefinirea familiei.