ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Concluziile ministrului Justiției privind activitatea șefei DNA și a procurorului general agită apele în PSD. Deputatul social-democrat Liviu Pleșoianu a declarat, în timpul unei emisiuni TV, că nu este de acord cu decizia ministrului Justiției, conform căreia nu este oportună revocarea lui Kovesi și Lazăr, că se gândește să demisioneze din partid.

”E o zi penibilă. A fost o pledoarie impecabilă, dar o decizie absolut lamentabilă în care nu mă regăsesc și pe care nu o susțin. Și pe care, dacă PSD o va susține, mă voi gândi foarte serios dacă mă voi mai regăsi în PSD de aici înainte”, a spus Liviu Pleșoianu.

Întrebat de gazda emisiunii de la Antena3 dacă își dă demisia din PSD, Pleșoianu a spus că ia în calcul acest lucru. 
 
În urmă cu două zile, Liviu Pleșoianu a transmis o scrisoare deschisă ministrului Justiției, în care îi cerea să țină cont de românii care acuză procurorii de abuzuri. De asemenea, deputatul PSD și-a exprimat speranța că la întâlnirea cu ambasadorul SUA, pe care ministrul Justiției o avea programată în cursul zilei de luni, oficialul român îi va aminti celui american „că cel mai important simbol al Americii este Statuia... LIBERTĂȚII...".