ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a lansat un atac fără precedent la adresa Uniunii Europene și a unor țări precum Germania și Franța, numindu-le „stăpâni care ne călăresc”, iar despre președintele Klaus Iohannis a spus că este „în afara României”, transmite Mediafax.

Nicolae Bacalbașa a vorbit la o televiziune locală din Galați despre locul României în Uniunea Europeană și despre cancelarul german, Angela Merkel, pe care îl acuză că transformă România într-o „colonie”, cu sprijinul unor persoane „infiltrate”.

„Problema este noi și ei. Președintele Iohannis este, pentru mine în afara României. Suntem într-o uniune, așa cum spunea Bismarck, în orice uniune există un călăreț și un cal. Noi nu suntem nici măcar calul, ci măgarul de povară al unei structuri pe care din motive demagogice, nu o să o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc, n-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei actuale sau pe care și dorește să le subordoneze în întregime. Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”, a declarat Nicolae Bacalbașa, la televiziunea locală din Galați.

În cadrul emisiunii de la postul local, Nicolae Bacalbașa a mai spus că „MCV este o golănie ordinară”, care are legătură cu „banditismul neacceptării în Schengen”, iar despre președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că este „un provocator profesional”, infiltrat de străini, „pentru a batjocuri poporul român”.

În plus, deputatul PSD a făcut și o serie de aluzii la trecutul nazist al Germaniei și a vorbit despre cancelarul Merkel numind-o „Fuhrerul feminin” al Germaniei actuale, acuzând-o că țara ei „controlează” Europa.